Real time web analytics, Heat map tracking

DVI Velenje z novim predsednikom

Objavljeno Četrtek, 17 Marec 2016
Napisal Katja Skornšek

Andrej Majdak, novi predsednik DVI Velenje: "Kot predsednik društva se bom trudil, da sam in s pomočjo članov nadaljujem dobro delo naših predhodnikov, vsekakor pa si bom vseskozi prizadeval, da se ohranja ugled društva in njegovih članov. Želim si, da vsi spoznajo prednosti v članstvu in da se vsak po svojih močeh udeležuje aktivnosti društva. Tako bo koristil svojim in našim skupnim ciljem, ki imajo družbeno pomembno vlogo." (Naš Čas, Jože Miklavc)

Miroslavu Mohorku v spomin

Objavljeno Četrtek, 14 Januar 2016
Napisal Katja Skornšek

"V spoštljivosti do njegovih plemenitih dejanj, do družine in nekdanjih sodelavcev želimo zdaj, ko je naš cenjeni kolega izgubil bitko, še enkrat povedati, da je bil zgled človeka, ki je skozi svoje strokovno in ljudsko delovanje skrbel za zdravje in počutje mnogih drugih." (Naš Čas, Jože Miklavc)

Slavnostna seja v počastitev ljubileja

Objavljeno Sreda, 30 December 2015
Napisal Katja Skornšek

Člani dvi so se sredi decembra zbrali na slavnostni seji v počastitev 35.letnice delovanja društva. Pri DVI Velenje, ki ga že drugi mandat vodi mag. Nikola Vlahovič si prizadevajo, da bodo naslednje leto spomladi, na volilni skuščini pomladili vodstvo, zato iščejo predvsem mlade, predane kolege in kolegice, ki bodo tem uspešnim 35. letom dodali znanje in napore za nadaljevanje te plemenite tradicije. (Naš Čas, Jože Miklavc)